Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 3287Ziller tal - Hintertux gleccser, Stillupgrund

Kategória Utazás

Kép album megtekintése

Cím 6290 Mayrhofen, Ahornstraße 851
GPS koordináta N 47.161145,E 11.859601
Régiół Nyugat-Ausztria
Megye Tirol

Internet:

http://www.zillertal.at/

e-mail:

Telefon:

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 2009-08-23 - Utolsó módosítás: 2015-06-14A Zillertal Magas hegyi út kiindulópontja számos hegyi sétának a Zillertal Alpok-ban, 48 km hosszú hegyi úton, a maga 1470 méter tengerszint feletti magasságban az utazónak egy gyönyörű természeti táj nyílik meg, művelt zöld legelők, Alpesi táj, havasi fák, a képzeletét felülmulja a látvány. Ideális kirándulóhely az egész családnak.

Hintertux - Gleccser
A Hintertux gleccser kínál nagyszerű panorámát, lenyűgöző tájat, és kiváló közlekedési 3,250 méteren lévő gleccserig. Egyike Ausztria egész évben síelésre alkalmas helye.

Legmagasabbra menő hátromfokozatú felvonó a világon.
Lleglátványosabb felvonóval felmenni a Gefrorene Mágus-hoz (Frozen Wall), a Tuxer Fernerhaushoz mindössze 5 perc az út a kabinos felvonóval. A Gletscherbus3 - völgyi állomása a 2,660 m, a hegyi állomása 3,250 m magasságban - a legmagasabb követelmények elé állítja a technológiát, a felvonó szerelőket és üzemeltetőket.

A Panoráma terasz 3.250 méteren , fantasztikus panorámát nyit meg az oda látogató előtt, ellátni (jó időben) egészen a Großglocknerig, belátni az egész Dolomitokat, de akár ellátni az Austria-Németország határán lévő Zugspitze-ig.

Stillupgrund - víztározó
Az útat autóval lehet megtenni, melynek felső szakasza fizetős, egy nyomsávos, lámpákkal irányított, egyirányúsított, alagutakkal és szerpentinekkel tarkított autóút. Útközben a táj szépsége, érintetlensége, lenyűgöző.
Fenn a víztározónál, természetesen fogadják a látogatókat, étterem várja a szomjazókat és éhezőket, rengeteg kirándulási lehetőség a környéken, jelölt túrista utakon.

Maga a víztározó, hatalmas méretű gátjával, földbe gyökerezik a látogató lába, és erősen kapaszkodik a korlátba, ha lenéz az iszonytató mélységbe (Én ezt tettem).

A Maurach Flurnameweg Zillergrund mintegy 15 km-re vezet fel a folyamatosan emelkedő víztározóig a Zillergründl völgyében. Lenyűgöző út akár autóval akár busszal.
Az úton vezessen óvatosan, a látvány = havasi legelők és öreg fák. Élvezheti a nyugtató nyugalmát a völgynek, és messze maga mögött hagyja a mindennapi élet et, a nyüzsgést, itt a nyugalom, a csend és a táj panorámája várja!

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *