Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 4065Szidónia Kastélyszálló

Kategória Kastélyszálló , Kastély , Étterem

Kép album megtekintése

www.civertan.hu - LÉGIFOTÓ

Cím 9451 Röjtökmuzsaj, Röjtöki u. 37.
GPS koordináta N 47.558971,E 16.834472
Régiół Nyugat-Dunántúl
Megye Győr-Moson-Sopron

Internet:

http://www.szidonia.hu/

e-mail:

szidonia@szidonia.hu

Telefon:

+36 (99) 544-810

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 2006-06-19 - Utolsó módosítás: 2015-04-25Idézetek a Kastélyhotel lapjáról: A kastély története az 1700-as évek közepére vezethető vissza. Akkoriban udvarházként a Nagyerdő vadászháza volt. Kastéllyá 1750-ben építette át a reformer Felsőbüki Nagy Pál romantikus-klasszicista stílusban.
Az első igazán nagy felújítás 1926-ban történt az akkori tulajdonos Verseghi Nagy Elek (vatikáni követ) által, a kor legmodernebb igényei szerint. A háború után a kastélyt államosították és 40 évig gyermeküdülőként működött. Mai formájában 1999. decemberében nyitotta meg kapuit.Már 6 évesek vagyunk! A Megújulás Kastélyában 1999. decembere óta fogadjuk Vendégeinket.Büszkék vagyunk eddig elért eredményeinkre. Gyorsan és szépen fejlődtünk! Kaptunk FIABCI nívódíjat és 2003.-ban bekerültünk Európa 20 legszebb kastélyszállodája közé! 

Saját véleményem: Egy ebéd alkalmával ismerkedtünk meg először a kastélyhotellel. A Recepción észre sem vették, hogy bementünk (köszönés is elmaradt). Ismét felkerestük a Kastélyhotelt, észrevehető változást tapasztaltunk.
Az éttermi kiszolgálás kifogástalan volt, az ételválaszték kiváló, az ételek íze jó. Utolsó ottlétünkkor vacsora vendégek voltunk, 5.000 Ft/személy árért korlátlan ételfogyasztás, büfé jellegű kiszolgálással.Hatalmas park veszi körül, ahol teniszpálya, és külső szabad medence is található. A szoba felszereltsége (amit láthattunk lakosztály) kissé csalódást okozott, egy Kastélyhoz illő bútorzatot vártunk, nem ezt láttuk, Interneten láttunk kastélyosabb szobákat is.
Érezhető az osztrák határ közelsége (külföldi tulajdonos), minden Euróban van meghatározva, az árak is ehhez vannak igazítva, magyarországi **** hotel megszokott árszínvonalától magasabb, leginkább külföldiek veszik igénybe (Ausztria, Németország). A Tulajdonos nőt levélben megkerestük véleményünkkel, válaszra nem méltatott.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *