Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 5837Fábiánics Kastély - Misefa Kastélyszálló

Kategória Kastély , Kastélyszálló , Étterem

Kép album megtekintése

www.civertan.hu - LÉGIFOTÓ

Cím 8935 Misefa, Béke u. 2.
GPS koordináta N 46.805790,E 16.988498
Régiół Nyugat-Dunántúl
Megye Zala

Internet:

http://www.misefa-kastelyszallo.hu/

e-mail:

kastelyszallo@misefa.eu

Telefon:

+36 (92) 367-009

Megjegyzés:

Mobil tel.: +36 (30) 599-3215

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 2007-07-07 - Utolsó módosítás: 2015-08-19A Misefa Kastélyszálló a 76-os főút mellett Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, egy kis idillikus faluban, csendes, nyugodt környezetben található.

A kastélyt a XIX. században Fábiánics Ignác királyi főtanácsos és főjegyző építtette. Az épület klasszicista pompáját Boosnyák Géza az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki.

A II. világháborút követően az építmény pincéjének nagyobb részét, első emeletét elbontották, majd raktár és irodabázisként használta egy környékbeli vállalat. Romjaiból a jelenlegi tulajdonos házaspár építette újjá a kúriát. Az épület egyetlen része amely nem igényelt teljes rekonstrukciót csehsüveg boltozatú pincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival. Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, teraszhelyiségei kitűnően alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására.

A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves ősparknak, amely különböző rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot.

Udvarias, vendégszerető fogadtatás. Szépen felújított kastély, ízléses berendezéssel, családias hangulat, ami a méretéből és a személyzet jó kiválasztásából egyenesen következik. A minőség és az ár aránya nagyon jó, négy személy teljes ebéd, itallal, kávéval 8.860 Ft. A főpincér felajánlotta, hogy mondjuk meg mit szeretnénk enni, és ha a konyhán megvannak hozzá az alapanyagok bármit elkészítenek, nagyon kedves gesztus! Végül is találtunk ételt az étlap választékából is, ízléses tálalás, finom konyha, megfelelő mennyiségű adaggal.

A főpincér kedvesen felajánlotta, hogy amíg az ebédünk elkészül (frissen sültek), addig bemutatja a kastélyt. szívélyes vezetésben volt részünk. Mivel egy szoba kivételével a többi foglalt volt, így csak egy standard szobát tudtunk megtekinteni, a fürdőház is foglalt volt, így fényképezéssel nem kívántam zavarni a vendégeket.

Örömteli volt hallgatni, hogy sok a Magyar vendég, akiket nagy szeretettel fogadnak, üdülési csekket, és bankkártya elfogadás is van. Köszönjük a vendégszeretetet, ide feltétlenül vissza fogunk térni szálló vendégként is.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *