Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 4784Puskás Ferenc Sport és Wellness Hotel és Étterem

Kategória Hotel , Étterem

Kép album megtekintése

Cím 8087 Alcsútdoboz, Kastélykert út 6.
GPS koordináta N 47.422163,E 18.584245
Régiół Közép-Dunántúl
Megye Fejér

Internet:

http://www.puskashotel.hu/

e-mail:

info@puskashotel.hu

Telefon:

+36 22-701-017

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-01-01 - Látogatás dátuma: 2019-02-28 - Utolsó módosítás: 2019-03-04Új információ (2010.június 6.)
Ma hazafelé jövet a Balatonról, felfigyeltünk egy új hírdetőtáblára, mely szerint az alcsutdobozi volt Diana Panzió új néven megnyitotta kapuit.
Útbaejtettük és benéztünk, érdemes volt, a hír igaz valóban újjáalakulva megnyitott Puskás Ferenc Labdarugó Akadémia Sport és Wellness Hotel**** és Étterem néven.

Nagyon kedvesen fogadtak bennünket, készségesen körbevezettek, megismerkedhettünk az átalakítás eredményével, amely szép munkáról tanuskodik. Sajnos az árvi itt is nyomot hagyott maga után, a parkban lévő kis tó leapadt egy kis patakká, mivel az ár elvitte a gátat, a parkot már sikerült helyreállítani, kitisztítani, a gát újraépítése folyamatban van.
A Hotel fogadja oda lotogató szálló, éhes és szomjas vendégeit.

Részlet az új WEB lapról:
A Hotelünk Alcsútdobozon található, a Habsburg József főherceg egykori birtokán, a csodálatos váli völgy szomszédságában épült.
A családias, festői környezetben, idilli, nyugodt, de pezsgő hangulatot teremtve, közvetlenül a védett értékeiről híres alcsúti arborétum szomszédságában helyezkedik el.
A kellemes hangulatú, kényelmes szobákból csodálatos kilátás nyílik a birtokot körülvevő erdős, dombos tájra, rendkívül ritka libanoni cédrusra, csónakázó tóra, amely varázslatos hangulatot, és felejthetetlen élményt nyújt vendégei számára.
A hotel és környezete, különféle szolgáltatásai lehetőséget teremtenek pihenésre és tökéletes kikapcsolódásra egyaránt. Az erdő megnyugtató csendje és gazdag vadállománya várja a pihenni vágyó vendégeket.
A Hotel 16 db szobával, 38 férőhellyel rendelkezik.

Szolgáltatásai között szerepel wellness használat, továbbá a piheni és kikapcsolódni vágyóknak különféle szolgáltatásokat kínálunk .

A Hoteltől mindössze 8 kilométer távolságra található a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, amely Magyarország legjobban felszerelt ifjúsági futballközpontja.

Lehetősége van minden vendégnek, hogy megismerje a környék nevezetességeit, elvonuljon a világ zajától, különleges környezetben pihenjen vagy aktívan kikapcsolódjon és az általunk nyújtott programokon részt vegyen.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *