Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 6012Héderváry-Viczay-Khuen-Héderváry Kastély - Kastélyszállóda

Kategória Kastély , Kastélyszálló , Várkastély , Nem látogatható, Elhagyott (romos) épület

Kép album megtekintése

Cím 9178 Hédervár, Fő utca 47.
GPS koordináta N 47.831852,E 17.454738
Régiół Nyugat-Dunántúl
Megye Győr-Moson-Sopron

Internet:

www.hedervary.hu

e-mail:

info@hedervar.hu

Telefon:

+36 96/213-433

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-11-25 - Látogatás dátuma: 2007-11-24 - Utolsó módosítás: 2015-04-25Forrás: Héderváry Kastélyszáloda****, (köszönet a kapott információért)

Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécs-Schwechattól kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

A Hédervár kastélyszállodát 14 -antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett- szobája, 4 lakosztálya, kilenchektáros ősparkja, a 18. századból származó vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé.

Itt valóban úgy érzi az ember, megállt az idő. A reneszánsz és a barokk építészet emlékei vagy éppen egy gyönyörű Zsolnay cserépkályha ejti ámulatba a vendégeket.

Az angolparkot évszázados fák díszítik az amerikai tulipánfától, a kínai páfrányfenyőig.Akik nem pihenni, hanem tanácskozni szeretnének, azok az ország legrégibb konferenciatermei között válogathatnak. Empire-kályhás és csilláros Vadászterem (70 – 100 fő részére), reneszánsz könyvtár (50 – 8 0fő részére), minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkező konferenciaterem (50 – 80 fő részére) vagy a Sala Terrena (15 –30fő részére). A Vadászterem igen kedvelt esküvői helyszín. De kiváló rendezvény helyszín lehet a több száz éves boltíves borospince is. Aki pedig egy jó szivarral inkább elvonulna, azt várja a szivarszoba, vagy az egykori fegyverszoba cseresznyefa parkettjével.

Külön említésre méltó a kastély konyhája. A pincérek visszafogott udvariassága azt az érzést kelti az emberben, mintha ő lenne a hédervári gróf maga. Az elegáns "a Grófnál" nevű étteremben ínyencségek sorából választhatnak.

A Hédervár Kastélyszálloda szeretettel várja a vendégeket. E mesés szépségű kastély konferenciák, partnertalálkozók, esküvői rendezvények ideális helyszíne, de szívesen állunk bárki rendelkezésére speciális hét közbeni és hétvégi ajánlatokkal.

Megközelíthetőség: Budapest felől az M1-es autópályán a 142-es kijáratnál kell letérni Lébény felé, majd Mecséren keresztül a Szigetközi úton Mosonmagyaróvár felé kell haladni kb. 10 km-t Hédervárig.


Vacsorázott már "a Grófnál"?
Jöjjön el a Hédervári Kastély ínyenc éttermébe és próbálja ki a nemzetközi és magyar konyhából válogatott, különleges fogásainkat. A gyönyörűen megterített asztalok között Ön is élvezheti a főúri vendéglátás minden kényelmét.
Séfjeink és pincéreink mindent megtesznek azért, hogy a remek ételek, a kellemes zene, az elegáns és udvarias kiszolgálás mellett az ide érkezők még egy plusz élménnyel is gazdagodjanak. Mindenki azon dolgozik ugyanis, hogy az étterembe étkezők valóban a Gróf Úr vendégeinek érezhessék magukat.

Asztalfoglalás: 96/213-433
Nyitva tartás: hétfő-vasárnapig, naponta 12.00 és 21.00 óra között.
Neves épületek - TERASZ lap megjelenés, Hédervár kastélyszáloda**** - Hédervár

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *