Egy alakommal hazafelé jöttünk még a régi 6-os úton, ekkor "botlottunk bele a Csárdába, éhesek voltunk és kaptunk enni, ugyan éppen nem voltak nyitva, de nem utasÃtották el kérésünket, kaptunk ebédet. Az érzésem az, hogy nem tett jót a Csárdának, hogy az M6-ost átadták Dunaújvárostól Pécsig, nagyon lecsökkent a csárda forgalma, de most örömmel olvastam a WEB lapjukon, hogy újra nyitottak, ez bizakodásra ad okot.
"Halászlé és hagyomány 1968 óta" ez olvasható a WEB lapjukon: "Halászlénket a Duna mentén kialakult hagyomány szerint fÅ‘zzük, friss halból, alaplé nélkül, ahogyan egykor a halászok is fÅ‘zték. Vendégeink az ország minden részérÅ‘l érkeznek, hogy újra és újra belekóstoljanak ebbe a hagyományos Ãzvilágba.
2008 nyara óta filézett pontyot használunk a halászlé készÃtéséhez." Külsõ hivatkozások:
|