Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 6128Oberreiter Früstück Panzió

Kategória Panzió

Kép album megtekintése

Cím Fusch am Großglockner
GPS koordináta N 47.226417,E 12.826731
Régiół Közép-Ausztria
Megye Salzburg

Internet:

http://www.pension-oberreiter.at/

e-mail:

pension.oberreiter@aon.at

Telefon:

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-09-27 - Látogatás dátuma: 2021-06-21 - Utolsó módosítás: 2021-07-08Az Oberreiter Panzió a Großglockner Hochalpenstraße északi bejáratánál fekszik Fusch helységben, Salzburg tartományban.

A Panzió tulajdonosa, egyben irányítója: Marlene rendkívül udvarias, szolgálatkész, vendégszerető Asszony. Szépen karbantartott szobák és felszerelések jellemzik a Panziót, újonnan (2005) kialakított étkezési helyiség szolgálja a kényelmet. A ház kutyája (Poldi) szelíd, barátkozó, Mi kedvencünk is volt, sajnos a ház szomorúságára 2008 július elején betegség miatt el kellett altani.

A Panzióban csak reggeli kérhető, félpanzióra is be lehet fizetni, ekkor a vacsora a közeli (100 m) Lampen Gasthausban van. Bankkártya elfogadás van.

A Panzió folyamatosan felújításra, átalakításra kerül, hogy a mai igényeknek mind jobban megfeleljen, ennek során például 2007 nyarán lift került az épületbe, a szobák száma bővült, és most már szaunára is van már lehetőség.
Az átalakítás nagyon jól sikerült, Voralbergi nyaralásunk során hazafelé megtekintettük a Panziót, szeptemberben pedig újra vendégek voltunk. 2008 június végén Voralbergből hazafelé újra megszáltunk a panzióban.
Kiemelem azt a tényt, hogy csak Panzióról van szó (áraiban ehhez igazodik), de szolgáltatási minőségében (szobák) felveszi a versenyt 3 csillagos hotelekkel, vendégszeretetében mégis közvetlen és családias tudott maradni.
A 2010 évi üdülésünk alkalmából, Marlene megajándékozott bennünket egy emlék lappal és egy csodálatos kép albummal Salzburg -ról, mivel már hosszú évek óta visszatérő vendégek vagyunk. Az emlék lapot és a könyvet a helyi Idegenforgalmi Iroda is dedikálta.

A Panzió folyamatos fejlődésen megy keresztűl, a lift beépítését a szobák felújítása, bővítése követte, idén pedig egy Apartman kialakítása van folyamtban, melyet ősszel vehetnek majd használatba a vendégek.

A 2010 évi nyaralásunk során készített képeket rendezve megállapítottam, hogy digitális képeim már 2003-ból vannak, évente felkeressük a Panziót, különböző időszakokban, így a képalbumban mindenféle időjárási jellemzőkben be tudom mutatni a különleges atrakciót: Großglockner Hochalpenstrassen-t.

A Panzió kiválóan alkalmas egy olyan kiindulópontként, ahonnan a környezetben számtalan felkereshető hely található 250 km körzetben. Ez az a távolság, amely alkalmas arra, hogy 1 napos kirándulásokkal el lehessen jutni egy-egy nevezetes helyre.

A teljesség igénye nélkül néhány érdekes kirándulási célpont:Hangsúlyozom, a fenti felsorolás nem teljes körű, számtalan helyre még mink sem jutottunk el, például Salzburg (csak részben, bőven van látnivaló), és mondjuk az Európában egyedülálló Jégbarlang, amely nyáron látogatható csak!

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *