Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2599Lago di Molveno (tó) - Dél-Tirol (Olaszország)

Kategória Utazás

Kép album megtekintése

Cím Molveno
GPS koordináta N 46.141560,E 10.968337
Régiół Dél-Tirol
Megye Dél-Tirol

Internet:

http://it.wikipedia.org/wiki/Lago_di_Molveno

e-mail:

Telefon:

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2013-03-23 - Látogatás dátuma: 2014-07-18 - Utolsó módosítás: 2022-09-26Molveno tó körül (Trentino-Alto Adige) található települések: Molveno és a San Lorenzo in Banale . Sokat köszönhet varázsa, a természeti környezetének, ami körülveszi.

Egy fennsík, amely számos téli sportágra alkalmas: a sífutó pályától kezdve a sípályákig, a jégkastélytól a lovaglóiskoláig. Paganella-fennsíknak a Trentino közepén fekvő vidéket nevezzük, ami egyik oldalról a Paganella (az a hegy, ami Trientre és az Etsch-völgyre tekint), másik oldalról a Brenta-csoport között terül el. Ez a fennsík számos kirándulási lehetőséget nyújt, a kényelmes utak menti egyszerű szakaszoktól, az igényes vándorutakig, amik csak igazán tapasztalt túrázóknak ajánlottak.
E tóparti üdülőfalu és a téli hónapokban a térség központjának számító Andalo összeköttetését menetrendszerűen közlekedő síbusz biztosítja. A faluban takaros apartmanházak és szállodák sorakoznak.

A tó körül számos "Napoleon Bridge" Ihíd) és vízesés ömlik közvetlenül a tó vízbe.
A központi helyek a területen Molveno ( tó északi csücskén), Andalo és Fai.
Molveno tájegység idegenforgalmi fejlődéséhez a tökéletes hegymászó lehetőségek mellett a tó játszott nagy szerepet, aminek fürdőhelyei Trentino legszebbjei közé tartoznak. Andalo kész sportfellegvár és nemrég építették meg a jégstadiont. Fai-ban az egész ásatási terület belátható, ahol nemrég egy falu nyomaira bukkantak.

A városról elnevezett tó, Lago di Molveno., 5 km. hosszu, 1 km. Széles, amelynek nincs lefolyása.
A város (és a tó) fekvése: A Trento-tól északra húzódó Paganella hegységet sokan a legszebb olasz hegyvidéknek tartják. A masszívum lábánál csillog a széles hegyhátakkal övezett Molveno tó, amely Olaszország legnagyobb kiterjedésű természetes eredetű alpesi tava: 4,4 km hosszú és 1,5 km széles.
A legmélyebb pontjánál a tó mélysége eléri a 123 métert. Molveno a vitorlázók és szörfözők körében népszerű, jellegzetes nyári üdülőhely.

Kirándulási tippek: csodálatos természeti környezetben fekszenek a környék tavai: Lago di Andalo, Lago di Molveno, Lago di Garda. A Garda-tó Olaszország legtisztább, legszebb tava, aki egyszer körülutazta, annak örökre felejthetetlen élmény marad. A városnézés iránt érdeklődőknek Trentót ajánljuk, ahol számos építészeti műemléket (román-gótikus dóm, óváros, kastély) csodálhatnak meg.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *