Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 3434Restaurant Pension Seewolf

Kategória Panzió

Kép album megtekintése

Cím 3665 Edlesberg, Edlesberg am See 15.
GPS koordináta N 48.379229,E 15.109756
Régiół Közép-Ausztria
Megye Niederösterreich

Internet:

http://www.seewolf.at

e-mail:

seewolf@wvnet.at

Telefon:

+43 (0) 2874 6303

Megjegyzés:

Familie Wolfgang & Margit Marschall, e-mail: info@seewolf.at

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2011-09-05 - Látogatás dátuma: 2011-08-21 - Utolsó módosítás: 2011-09-25Szálláshelyet keresgéltünk Alsó-Ausztriában, közel a Cseh Köztársaság határához, azzal a céllal, hogy kiindulóhely legyen egy tervezett cseh kastélyok megismerési útazáshoz. Már majdnem lemondtunk a környékről, amikor ráakadtunk Rappottenstein vár parkolójában egy idegenforgalmi hírdetőtáblán a Seewolf Panzió reklámjára. A képen annyit lehetett látni, hogy egy szép rendezett környezetben, egy tó partján fekszik, kinézetre elsőre szimpatikus volt. Megkerestem a helyszínt a GPS-en, mintegy 25 km-re volt Rappottensteintől. Megnéztük, első látásra beleszerettünk a helybe, a környezet csodálatosan szép, nyugott csendes, annak ellenére, hogy felkapott hely lehet, mert az étterem minden asztala foglalt volt a teraszon.
Egy történet: míg a teraszon egy fagylatot és egy kávét ittunk, a szomszéd asztalnál két idősebb Hölgy fagyizott, amikor fizettünk és kimentünk a parkolóba, akkor látjuk, hogy a két idősödő Hölgy, beül egy terepjáróba és elviharzik. Az isten háta mögött voltunk, ide nem lehet véletlenül betévedni, mégis két Hölgy vasárnap délután úgy érezte, nekik ide kell jönniük fagyizni, nos ez is bizonyítja nem akármilyen helyre találtunk.
Rögtön le is foglaltunk egy hetet, amely hamarosan eljön, már nagy kíváncsisággal várjuk, hogy bejárhassuk a környéket, mármint a kinézett cseh kastélyokat.

Első benyomások: udvarias személyzet és tulajdonos, választékos étlap, egy csodálatos tó partján fekszik, saját tóparttal és stéggel, szomszédságában tófürdő, csonakázási lehetőség.
A panzió néhány szobából áll (7), igazi vendéglátói szeretet, ami nem lényegtelen bankkártyás fizetési lehetőség (ezt mindig előnyben részesítem). Elfogadható szobaárak 32-38 EUR nap/személy, reggelivel.
Budapesttől 390 km, 4 óra 15 perc utazással érhető el, a dél-cseh kastélyok 100-140 km-re találhatók, nagyon jó kiinduló pontnak látszik kirándulásainkhoz.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *