Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2331Katharinabergerhof Pension - Fam. Spechtenhauser (Bezárt!)

Kategória Panzió

Kép album megtekintése

Cím 39020 Katharinaberg, Katharinaberg, 56
GPS koordináta N 46.688338,E 10.934645
Régiół Dél-Tirol
Megye Dél-Tirol

Internet:

http://www.katharinabergerhof.it

e-mail:

info@katharinabergerhof.it

Telefon:

+39 0473 679171

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2010-04-12 - Látogatás dátuma: 2015-08-03 - Utolsó módosítás: 2022-09-26Élvezze a pihentető napokat a családi Panzió Katharinabergerhof-ban, amely az egyedülálló természeti tájban egy hegy csúcson helyezkedik el Dél-Tirolban a Schnalstal hegyi világában, télen síelés, nyáron turisztika lehetőségekkel.

Spechtenhauser család tulajdonában lévő családi panzió csodálatos környezetben várja, a természetet, a pihenést és a kirándulást szerető vendégeket.

Igazi családias vendégszeretetben volt részünk, kényelmes, mindennel felszerelt szobában, kitűnő házias konyhával, bár számunkra furcsa volt, hogy leves helyett előételként tészta féleségeket kaptunk. igaz Olaszországban voltunk, de erről mindig megfeledkeztünk, hiszen mindenhol németül beszéltek, minden felirat a környéken ugyan kétnyelvű, de első helyen németül írják ki.

Maga a kis település 15-20 házból áll, egy szerpentinen megközelíthető hegy legtetején lévő fennsíkon, csendes, pihenésre kiválóan alkalmas környék (a szomszédságban lévő templom negyedóránként és óránként jelez, reggel pedig harangszóra van ébresztés).

A panzió kiindulási pontként szolgált ott-tartózkodásunk alatt, hogy megismerkedjünk egy új leendő helyszínnel Olaszország északi részének (Dél-Tirol) felfedezéséhez. Elvárásainknak tökéletesen megfelelt, innen kalandoztunk át Ausztriába, és Svájcba, sok szép tájat láttunk.
Sajnos egy tervezett program elmaradt, az "Ice Katedrális" megismerése, (Ice Koncert), ugyan felmentünk a 3212 méter magason lévő gleccserhez nagy-kabinos felvonóval (fent hotel és étterem), de az idő annyira barátságtalan volt (-15 fok, és 25-30 km/órás szél) a gyönyörű, szikrázó napsütés ellenére, lemondtunk róla, hogy a gleccseren 20 perc sétával leereszkedjünk a jég katedrálishoz (aztán vissza), így erről csak a helyszín Web lapján megjelent képek maradtak élményként.

2015. július-augusztusban ismét igénybe vettük a Panzió szolgáltatását, és sok érdekes helyet kerestünk fel, a Facebook-on hmarosan közzé teszem a bemutató képalbumokat (frissítéseket).

Képes beszámolók, meglátogatott nevezetességek:
https://www.facebook.com/notes/barangolás-európában-határok-nélkül/tartalomjegyzék-10-italych-túrák-dél-tirol-olaszország/716231575117339

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *