Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 11727Shaolin Falu - Kinai-Magyar Étterem, Panzió - Rekreációs Központ

Kategória Étterem , Panzió

Kép album megtekintése

Cím Pilisszentlélek, Dobogókő és Pilisszentlélek közötti úton
GPS koordináta N 47.721686,E 18.863354
Régiół Közép-Dunántúl
Megye Komárom-Esztergom

Internet:

http://www.shaolin-falu.hu

e-mail:

shaolin@enternet.hu

Telefon:

26/547-000, 30/3318-

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2008-10-22 - Látogatás dátuma: 2008-10-19 - Utolsó módosítás: 2008-10-22Az ezerötszáz éves múltra visszatekintő Shaolin kung-fu harcművészeti stílus és életforma hazánkban is egyre szélesebb körben terjed. A Shaolin kung-fut eredetileg a világtól visszavoultan élő szerzetesek művelték, békésen meditálva kamatoztatták tudásukat.

A Pilis-hegység legszebb pontján, Dobogókőn a Shaolin életforma nem szigetelődik el a mindennapoktól. Úgy tartja szem előtt céljait - egészséges testi- és szellemi életre nevel -, hogy nem zárja be kapuit, hanem bárkit befogad, aki a Shaolin kultúra iránt érdeklődik.

A Shaolin falut körülvevő erdő a négy évszak négy csodáját mutatja. A legenda szerint éppen itt, Budapesttől 25 kilóméterre, a Pilis-hegység egyik lélegzetelállítóan szép magaslatán található a Föld szív csakrája. A hegy sok energiát bocsát ki, mert az energetikai vonalak itt koncentrálódnak.

"Aki itt belépsz, készülj fel valami egészen különlegesre!" - áll a dobogókői Shaolin falu kapuján.

Étterem
A Shaolin falu étterme a keleti bölcsességet igyekszik követni. A konyhán egészséges eredeti kínai ételek készülnek. A kínálatban emellett megtalálhatók a magyaros konyha ízei és diétás kímélő fogások is.

Kínai étlap - Magyar étlap - Italok

A Shaolin falu 80 férőhelyes étterme különösen alkalmas kiránduló csoportok fogadására, céges vagy családi rendezvények lebonyolítására.
A falu különleges helyszíne lehet egy bensőséges esküvői szertartásnak is!
A nyári időszakban vállaljuk szabadtéri rendezvények pl. Grill-partik, Ökörsütések lebonyolítását is.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy hétfőn, kedden a kínai, szerdán, csütörtökön a magyar konyha zárva tart!

Egyedülálló rekreációs lehetőség a Shaolin faluban!

A kimerültség, a túlhajszoltság, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, valamint az ülő életmód hatására a szervezet oxigénellátása romlik, a szövetek túlzott savasodásnak indulhatnak. Ennek az egészségre káros folyamatnak a megelőzésében, javításában játszik szerepet a KAQUN (ejtsd: kakun) ivó- és fürdőkúra . Most Önnek is lehetősége nyílik rá, hogy szakképzett természetgyógyász és életmódterapeuta segítségével megismerhesse saját szervezete fizikai állapotát és megtegye az első lépéseket egy egészségesebb életvitel kialakítására!

A KAQUN víz jelentősége
Sok tudós fáradozik nap mint nap, hogy újraélessze vizeinket. A KAQUN víz egy olyan speciális technológiával előállított ősvíz, amelynek magas oxigéntartalma jótékonyan hat szervezetünkre, eltávolítva a kórokozók nagy részét és helyreállítva annak egyensúlyát.

Számítógépes Aura és Csakra elemzés
Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mivel az élő szervezetek atomjainak nagyobb a rezgése, a fák, növények, állatok és emberek energiatere könnyebben érzékelhető. Az egészséges ember aurája tojásdad formát alkot és kb 2,5-3 méter a kiterjedése. A gyógyítóknak, mestereknek ettől jóval nagyobb is lehet.

Szállás
A fürdőszobával ellátott, téliesített 2x2 ill. 4 ágyas faházakban egyénileg érkező turistákat, pihenni vágyó családokat, baráti táraságokat, és nagyobb csoportokat is szeretettel várunk. Összesen 90 vendéget tudunk egyidejűleg vendégül látni.
A szobák száma és megoszlása:
2x2 ágyas fürdőszobás házrész: 12 db
4 ágyas fürdőszobás ház: 7 db

A fentieken túl kedves vendégeink rendelkezésére áll egy nappaliból, két hálófülkéből, konyhából és fürdőszobából álló emeletes apartman is, mely a magasabb igényeket is kielégíti.

Konferenciák, tréningek
A Shaolin falu - fekvéséből és szolgáltatásaiból adódóan - különleges helyszíne lehet konferenciáknak és céges tréningeknek. A nyugodt (a világ zajától távoli) erdei környezeten, a családias hangulaton és a személyzet kedvességén túl egy 120 m2-es több funkciós konferenciaterem a hozzá kapcsolódó technikai felszerelésekkel a biztosítéka rendezvénye sikerének!

A tréningek általában feszített programját oldandó, javasoljuk wellness szolgáltatásaink igénybevételét, melyek akár kiegészítő programjai is lehetnek egy céges rendezvénynek.
További kiegészítő programokat kínál a Dunakanyar kulturális- történelmi és vallási kincsekben kiemelkedően gazdag tájegysége.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *