Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2631Pannonia Golf & Canrty Club

Kategória Golf

Kép album megtekintése

Cím 8087 Alcsútdoboz, Mária völgy
GPS koordináta N 47.432390,E 18.620890
Régiół Közép-Dunántúl
Megye Fejér

Internet:

http://www.golfclub.hu/

e-mail:

info@golfclub.hu

Telefon:

22/594-200

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2008-10-20 - Látogatás dátuma: 2008-10-19 - Utolsó módosítás: 2020-10-07A pusztákon 1953-ban állami gazdaság jött létre. 1993. január 13. és 1994. március 23 között a TSz területekből 879 ha földet licitáltak ki a földárveréseken, a tetemes részaránytulajdon kivitel után 1997-ben az Egyetértés Mgtsz megszűnt.

A földárveréseken Máriavölgy puszta környékén 300 ha szántót vásárolt meg a PSU Kft. és ezen a területen jött létre a golfpálya, amelyet az időközben megalakult Pannon Golf & Country Club üzemeltetm melynek tiszteletbeli elnöke Habsburg Mihály főherceg, József nádor unokája.

A 18 lyukas golfpályát 1997-ben nyitották meg. Tervezője G. Erhardt osztrák építész, kivitelezője az angol golfpálya építő vállalat, a Southern Golf. A golfjátékosok nagyra értékelik a gazdag fantáziával kialakított pályát, az első osztályú greeneket és fairwayeket. A golfon kívül sok egyéb szabadidős lehetőséget kínálnak. Képzett óvónők vigyáznak a gyerekekre. Játszótérrel, két teniszpályával, gyermek és felnőtt úszótóval várják a vendégeket. A Country Club szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak.


Magánterület tábla fogadja a kapuban az oda tévedőt, de a kaput nyitva találtuk. A parkolóig elmentünk, ahol az őr mondta, hogy hagyjuk a parkolóban az autónkat, nyugodtan bemehetünk. Az épületben a recepciós Hölgy szívélyesen fogadott és biztatott minket, hogy nézzünk körül, elmehetünk egészen a pályák széléig, fel fogjuk ismerni, mert táblák jelzik, ameddig a külső látogató elmehet. A kávézóban, étteremben fogyasszunk, az is a vendég rendelkezésére áll, bár éppen egy verseny díjkiosztó rendezvénye miatt svédasztalos terítés volt.

Körbenéztünk, mindenhol az ápoltság, a tisztaság, gondozott park a jellemző. Jártunk már Hencsén, volt össze hasonlítási alapunk, ez a sport centrum jobban tetszet.

Az épületet és környezetét nagyon szép állapotba hozták és tartják, mint megtudtuk, tejesen lerombolt állapotban került (hányatott sorsú épület) a Club tulajdonába, bár külsőleg a Műemlékvédelem előírásait megtartva, eredeti állapotban hozták helyre (építették újjá), belsőleg a Club céljainak megfelelően alakították ki, klubházként (étterem, kávézó) üzemel.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *