Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2017. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Erzsébet királyné újraálmodott ruhái a Bánhorváti Platty kastélyban

Mindszenty József Múzeum és Zarándokközpont

Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)


Kastélyok Magyarországon

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2415Pannonia Golf & Canrty Club

Kategória Golf

Kép album megtekintése

Cím 8087 Alcsútdoboz, Mária völgy
GPS koordináta N 47.432390,E 18.620890
Régiół Közép-Dunántúl
Megye Fejér

Internet:

http://www.golfclub.hu/

e-mail:

info@golfclub.hu

Telefon:

22/594-200

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2008-10-20 - Látogatás dátuma: 2008-10-19 - Utolsó módosítás: 2020-10-07A pusztákon 1953-ban állami gazdaság jött létre. 1993. január 13. és 1994. március 23 között a TSz területekből 879 ha földet licitáltak ki a földárveréseken, a tetemes részaránytulajdon kivitel után 1997-ben az Egyetértés Mgtsz megszűnt.

A földárveréseken Máriavölgy puszta környékén 300 ha szántót vásárolt meg a PSU Kft. és ezen a területen jött létre a golfpálya, amelyet az időközben megalakult Pannon Golf & Country Club üzemeltetm melynek tiszteletbeli elnöke Habsburg Mihály főherceg, József nádor unokája.

A 18 lyukas golfpályát 1997-ben nyitották meg. Tervezője G. Erhardt osztrák építész, kivitelezője az angol golfpálya építő vállalat, a Southern Golf. A golfjátékosok nagyra értékelik a gazdag fantáziával kialakított pályát, az első osztályú greeneket és fairwayeket. A golfon kívül sok egyéb szabadidős lehetőséget kínálnak. Képzett óvónők vigyáznak a gyerekekre. Játszótérrel, két teniszpályával, gyermek és felnőtt úszótóval várják a vendégeket. A Country Club szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak.


Magánterület tábla fogadja a kapuban az oda tévedőt, de a kaput nyitva találtuk. A parkolóig elmentünk, ahol az őr mondta, hogy hagyjuk a parkolóban az autónkat, nyugodtan bemehetünk. Az épületben a recepciós Hölgy szívélyesen fogadott és biztatott minket, hogy nézzünk körül, elmehetünk egészen a pályák széléig, fel fogjuk ismerni, mert táblák jelzik, ameddig a külső látogató elmehet. A kávézóban, étteremben fogyasszunk, az is a vendég rendelkezésére áll, bár éppen egy verseny díjkiosztó rendezvénye miatt svédasztalos terítés volt.

Körbenéztünk, mindenhol az ápoltság, a tisztaság, gondozott park a jellemző. Jártunk már Hencsén, volt össze hasonlítási alapunk, ez a sport centrum jobban tetszet.

Az épületet és környezetét nagyon szép állapotba hozták és tartják, mint megtudtuk, tejesen lerombolt állapotban került (hányatott sorsú épület) a Club tulajdonába, bár külsőleg a Műemlékvédelem előírásait megtartva, eredeti állapotban hozták helyre (építették újjá), belsőleg a Club céljainak megfelelően alakították ki, klubházként (étterem, kávézó) üzemel.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *