Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 6122LHF Vadászház - Libickozma (Panzió ?)

Kategória Panzió

Kép album megtekintése

Cím 8707 Libickozma, Háromház
GPS koordináta N 46.512482,E 17.524223 - nem pontos!
Régiół Dél-Dunántúl
Megye Somogy

Internet:

http://www.haromhazifogado.hu

e-mail:

Telefon:

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította : Személyes felkeresésre, fotozásra vár, a képek forrása az Internet - Felvitel dátuma: 2008-09-14 - Látogatás dátuma: 0000-00-00 - Utolsó módosítás: 2008-12-31A falu Belső-Somogy északi részén található a Marcalit Kaposvárral összekötő vonalon, az egykori "legrövidebb" út mentén, mintegy 20 kilométerre a Balaton déli partjától. Ma egyetlen aszfalt bekötőúton lehet elérni Somogyfajszról, de a környező erdőkön számos járható földút vezet keresztül, melyeken Pusztakovácsiból, Marcaliból (Boronka), Mesztegnyőről és Nagybajomból is meg lehet közelíteni.

Fogadó az erdő mélyén
Libickozmáról kanyargós földúton közelíthető meg a háromházi vadászfogadó. Háromházon egykoron egy egész utca hosszat laktak. Most valóban csak három házban van itt élet.
Igaz, hogy azokban az élet egyre nagyobb. Nyaranta, az iskolai szünidőben például a nagycsaládosok jönnek ide, ősszel pedig a vadászok és a természetközelben pihenni vágyók népesítik be a libici erdőnek ezt a kedves szegletét.
A Libickozmához tartozó pusztákon a század elején ugyanannyi ember élt, mint a faluban. Aztán a termelőszövetkezetek és a tanácsok körzetesítése elrabolta a jövőt. Szőkepuszta, Kopárpuszta utolsó lakóit a 70-es évek vitték ki az erdőből. Most a természet kezdi visszaszerezni őket.
A falu, de inkább az erdő szélén, néhány évvel ezelőtt kezdték el feléleszteni a régi szép időket. Vadászoknak és pihenni vágyónak egyaránt ideális az a környezet, amelyben a háromházai vadászfogadó várja a vendégeket. A házigazdák mindenre gondoltak. Még az erdő mélyén sincs olyan, ami hiányozna a tökéletes kikapcsolódáshoz.
A fogadóban 12 szoba található és minden igényt kielégítő létesítmények. Házias konyhától az úszómedencéig és a szaunáig minden a vendégek rendelkezésére áll. A családi ünnepektől akár csak egy pihentető délutánig minden programnak igazi gazdái a vendéglátók.
A panzióhoz tartozó 320 hektáros vadaskert és a környék erdei lehetővé teszik, hogy az ember közelebb kerüljön a természethez.
Elsősorban a családokra és a vadászokra számítanak, de kisebb rendezvényeket is tartanak a fogadóban.

2001. szilveszterén nyitottunk Magyarország egyik legjobb vadászterületén, a Somogy megyei Libickozmától 3,5 km-re lévő erdei tisztáson. Az összkomfortos, 12 szobás, fogadó-vadászház egyedi környezetével, fedett, fűtött 9x5 méteres medencéjével, szaunájával kellemes pihenést, kikapcsolódást nyújt. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének egy emberi léptékű, barátságos, fantasztikus gasztronómiai élményt nyújtó környezetben eltölteni néhány napot.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

atosmaximus: uj telefonszm: 06 85 714-002, pontos GPS: N 46.504193, E 17.507304 trkp: http://maps.google.com/maps?q=46.504193,17.507304&num=1&

www.kastlyok.hu  * Start  *