Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 2134Gémes Fogadó

Kategória Panzió , Étterem

Kép album megtekintése

Cím 4173 Nagyrábé, Kossuth út 22.
GPS koordináta
Régiół Észak-Alföld
Megye Hajdú-Bihar

Internet:

http://gemes-fogado.internettudakozo.hu

e-mail:

szikirobert@freemail.hu

Telefon:

20/941-6811

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította : Személyes felkeresésre, fotozásra vár, a képek forrása az Internet - Felvitel dátuma: 2008-03-03 - Látogatás dátuma: 2008-02-23 - Utolsó módosítás: 2008-03-03Ez olvasható a Fogadó saját Web lapján:
Tipikus csendes Alföldi kisfalu Nagyrábé, a Sárét szívében. A falu központjában a főútvonal mellet áll a fogadó. Közelben posta, élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola található. A község központjában álló, 1809-ben épült zsindelyfedésű református templom védett műemlék. Érdekes látványosság a Des Echerolles család hajdani kastélya.


Saját vélemény:
Terveink szerint Nagyrábén szerettük volna megtekinteni a Des Echerolles család hajdani kastélyát és vadászházát. Ha már úgy is ott vagyunk, gondoltam a Gémes Fogadóban ebédelünk. Az Internetes Wb lapjukon egy különlegesen szépen felújított, színvonalas Fogadót mutattak be.

Sajnos a személyes tapasztalatok alapján lemondtunk arról, hogy ott ebédeljünk.
Nehezen találtuk meg, mivel a Web lapon lévő képen bemutatott szépen felújított épület bent volt az udvaron, az utcáról nehezen volt észrevehető. Ez lett volna a kissebbik probléma. A Fogadó utcai frontján kocsma volt látható, betérve az udvarba (parkoló van), megtaláltuk az étteremnek (nevezett) bejáratát. Belépve, egy sötét kis helysiégbe léptünk, ahol egy hosszú asztalt körülülve egy társaság fogalt helyet, a helyiség másik oldalán voltak önálló asztalok, pincér sehol. Vártunk aztán előkerült egy fiatal hölgy, ruházatáról senki nem mondta volna, hogy Ő a pincér, de láthatóan ételeket hozott a másik helységből (feltehetően ott volt a konyha, a kocsma felöli oldalon). Érdeklődtem, "Szeretnénk ebédelni", válasz: "Ha találunk szabad helyet üljünk le". Hát ugyan volt szabad hely, de ilyen "vendégszerető" invitálást követően elhagytuk az éttermet, és máshol ebédeltünk.

Annyira meglepő volt a vendégfogadás, hogy még fénykép felvételeket sem készítettem, így sajnos saját képeken nem tudom bemutatni. Az udvarban lévő szállás épülete valóban szépen nézett ki, azonos a Web oldalon lévő képpel, belülről ezt sem ismertük meg.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *