Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 4332Egri Korona Borház Wellness Hotel & Étterem

Kategória Étterem , Pincészet , Hotel

Kép album megtekintése

Cím Demjén
GPS koordináta N 47.817647,E 20.338708
Régiół Észak-Magyarország
Megye Heves

Internet:

http://www.koronaborhaz.hu/

e-mail:

rendezveny@koronaborhaz.hu

Telefon:

+36 550-341

Megjegyzés:

+36 30 550-1605

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2007-12-15 - Látogatás dátuma: 2022-10-15 - Utolsó módosítás: 2022-11-01http://www.koronaborhaz.hu/
Az Egri Korona Borház és Borfalu az egri borvidéken, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton Kerecsend és Demjén falvak között található. A háromszintes épület legfelső emeletén egy 80 fős konferenciaterem, és egy 200 fő befogadására alkalmas melegkonyhás étterem helyezkedik el. Különleges ételekkel, első osztályú kiszolgálással egész évben várjuk a kedves vendégeket.
Ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások megrendezésére. Előre szervezett csoportok számára (céges találkozók, szakmai konferenciák, meetingek, továbbképzések, turistacsoportok) borkóstolóval egybekötött pincelátogatások, folklór előadások, néptánc együttesek műsora áll rendelkezésre. A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató csoportok számára szervezett szüret is. Rendezvényeink színesítését teszik lehetővé a szabadtéri sütés-főzések, bográcsozások, és az ételek kemencében történő elkészítése. Technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy konferenciateremként is működjön.

A főépületben bormintabolt, melegkonyhás étterem, konferenciaterem és párját ritkító borospince kapott helyet.
A Borház melletti mesés környezetben egy 16 szobás wellness hotel és 12 házból álló bor élmény üdülőfalu várja a vendégeket. A házakban 2 külön bejáratú szoba (tehát összesen 24 szoba) biztosítja a gondtalan pihenést.

Saját vélemény:
Évente akár töbször is megfordultunk az Étteremben, ha éppen erre felé vezetett utunk.
Mindig kedves, udvarias, vendégszerető fogadtatás, gyors kiszolgálás, kitűnő étel és ital választék fogadott bennünket.
Szép, rendezett környezet, kívül-belül, (bakkártyás fizetési lehetőség).


Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás, nemcsak magas minőségű borok előállításával foglalkozik, hanem - hasonlóan a francia chateaukhoz, vagy az ausztrál winerykhez - borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a borturizmus felvirágoztatását tűzte ki célul. Melegkonyhás étterem, bormintabolt, nyáron pedig szabadtéri terasz és konyha, valamint borharapó várja a vendégeket.

Pincészet
Az érett és egészséges fürtöket műanyag ládákba szüreteljük, és ugyanezekben a ládákban szállítjuk a borászati üzembe, a minél kíméletesebb feldolgozás érdekében. A pincészet tárolókapacitása összesen 15 000 hl.

Bortrezor
A Borház rendelkezik egy bortrezorral, melyben 24 db helyet tudunk biztosítani az igényes borfogyasztók számára, hogy az általuk előre megvásárolt borokat folyamatosan pince hőmérsékleten és körülmények között tudják tárolni.

Szőlőterületek
A borház egy 50 hektáros szőlőterület közepén helyezkedik el, a hozzá tartozó ültetvények nagysága 220 hektár.

Szakbolt és bormintabolt
A Borházba belépve a recepció és a borászatunk mintaboltja található.
Itt történik a megszállni kívánó vendégek bejelentkezése valamint pincészetünk borválasztékának bemutatása melyből kóstolás után vásárolhatnak is vendégeink.


Egri Korona Borház és Borfalu Budapesttől mindössze másfél órás utazótávolságra, egy kétszáz hektáros szőlőbirtok közepén, az egerszalóki hőforrás szomszédságában, kiváló kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
2011. májusában megnyitott az Egri Korona Borházhoz tartozó Wellness Hotel.

Egerszalók és Demjén mellett, Budapesttől mindössze egy órás utazótávolságra, egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén, az egerszalóki és demjéni fürdő szomszédságában található.

Az egri borvidék és borkultúra fellegvárának számító Korona Borház egy új színfolttal szeretné a boros élményekre vágyók lehetőségeit gazdagítani. A wellness és a pihenés mellett betekintést nyerhetnek egy nemzetközileg is sikeres borászat életébe, hangulatába.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *