Kastély, Kúria, Kastélyszálloda, Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János (2006-2021. HUNGARY)

Magyar English DeutschKapcsolat:

e-mail

A portál magán portál, magán véleményt tartalmaz!
Jogi nyilatkozat


Látogatottsági statisztikák
www.kastélyok.hu
2006.05.21 óta


www.kastélyok.hu
2015.03.04 óta


Mutassa be települése értékeit grafikus látványtérképpel!Barangolások Európában Határok nélkül (Egresi János)


Kastélyok Magyarországon

Kiemelt kategoriák
( Magyarország )

- Kastélyszálloda
- Kastély
- Vadászház
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Étterem
- Pincészet
- Panziół
- Utazás (Travel)


( Ausztria )

- Kastély
- Vár
- Várkastély
- Múzeum
- Templom-Vallás
- Panzió
- Utazás (Travel)

Ennek a lapnak a megtekintés száma: 3717Tassi Halászcsárda

Kategória Étterem , Csárda

Kép album megtekintése

Cím 6098 Tass-Szentgyörgypuszta, Szentgyörgypuszta 3.
GPS koordináta N 47.033480,E 18.979871
Régiół Dél-Alföld
Megye Bács-Kiskun

Internet:

http://www.tassihalaszcsarda.hu

e-mail:

Telefon:

06/76-357-466

Megjegyzés:

Külső Fő-LINK (Facebook oldal itt nézhető meg)
Összeállította Ă©s fényképezte: Egresi János - Felvitel dátuma: 2008-08-17 - Látogatás dátuma: 2022-05-29 - Utolsó módosítás: 2022-05-30A Halászcsárda egy szépen kiépült üdülő övezetben van. A környezet rendezett, a Duna part tele horgászokkal.

2016.08.20.-án hazafelé már jóval ebéd idő után (15 óra után) ismét felkerestük, nem változott a látogatottsága (jöttek-mentek a vendégek), az udvariasság és a finom ételkínálat sem változott.
Gyors kiszolgálás mellett finomat ettünk, és teli hassal folytathattunk utunkat hazafelé.
KÖSZÖNJÜK

Talán 30 éve jártunk a Csárdában korábban, 2013-ban ismét arra vitt az utunk és betértünk, az 51-es úttól kb. 3,5 km aszfaltozott úton közelíthető meg. Jól ki van táblázva az 51-es úttól, nem lehet eltévedni. A GPS-em POI-ja tartalmazta a Halászcsárda bejegyzését (Mapilot, iGO szoftver).

Emlékeztünk rá, hogy a Duna partján volt, egészen közel a tassi Kis-Duna zsilipjéhez, az akkori kishajó kikötőhöz egészen közel. Mint megtudtuk a kishajó forgalom már megszűnt.

Szerencsére még megvan a Csárda és örömmel tapasztaltuk, hogy szívesen keresik fel mások is, már 14 óra körül volt amikor odaértünk, de folyamatosan jöttek-mentek a vendégek. Ezek szerint híre megmaradt.
Nagy méretű parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

Nem csalódtunk, udvarias, gyors kiszolgálásban volt részünk. Természetesen bő halas kínálatból választhattunk, a halászlét nem hagytuk ki, a harcsa változatot választottuk, nagyon finom volt. (hiányosság, bankkártya elfogadás nincs, egy idegenforgalmi helynek ma már illik alkalmazni).

KÖSZÖNJÜK

2021.07.23. - Rátimajor felé az M0 - M6-os útvonalon mentünk. Az M0 Szigetszentmiklósi leágazásától a 6.os úti leágazásig 11 perces dugó volt, a terelés miatt (fél pálya lezárva). Akkor elhatároztam, hogy hazafelé nem ugyanerre jövünk.
A hazafelé irányt Dudaújvárosnál a "Pentele híd"-on átutazva az 51.sz. főúton autóztunk. Útközben betértünk egyik kedvenc Halászcsárdánkba, Tass-nál. Megnéztünk megvannak-e, túlélték a virus-időszakot. Igen megvannak, túlélték, éppen esküvőre készíülődés volt, ebédünk már megvolt, így csupán egy üdítő és fagyi fért belénk, aztán irány haza, Az 51-esen sokan voltak, az M0-áson is, volt egy baleset a Gyáli lehajtónál, többen utolérték egymást a belső sávban, és mindjárt lett úgy 2-3 km-es dugó.

Külsõ hivatkozások:


Az oldalt megnézők hozzászólásai

www.kastlyok.hu  * Start  *